Arthur surt al pas dels rumors amb un contundent comunicat: “Només m’interessa continuar al Barça”

El migcampista brasiler deixa clar que no té cap mena d'intenció de marxar del Camp Nou

Arthur Melo ha deixat ben clar, amb un contundent comunicat difós a través de la seva agència de representació, que no té cap mena d’intenció de marxar del Camp Nou. El brasiler ha estat el protagonista dels darrers rumors de fitxatges en clau blaugrana: diversos mitjans de comunicació han assegurat que el Barça està negociant amb clubs com la Juventus de Torí o l’Inter de Milà per fer caixa amb un futbolista molt prometedor però que aquesta temporada, la seva segona com a culer, no ha fet el pas endavant que s’esperava d’ell.

El migcampista brasiler, no obstant això, té clares les seves intencions: està complint un somni i, de moment, no vol despertar-se. “Sempre hi ha especulacions, però sincerament, la meva idea és molt clara. L’única opció que m’interessa és continuar al Barça, estic molt segur i tranquil. Em trobo molt bé aquí i estic molt agraït amb el suport del club i del cos tècnic. Aquest és un altre motiu per tenir clar que vull continuar. El suposat interès dels grans clubs sempre és un afalac per a qualsevol i un senyal positiu, però només penso a jugar al Barça durant molts anys”, ha deixat clar.

En el seu escrit, Arthur ha recordat que “sempre he volgut estar al Barça” i que “vull ser blaugrana durant molt de temps, més que qualsevol altra cosa”. “Cada dia em sento més còmode amb l’equip, el club i la ciutat. També m’encanta tant la gent com la cultura d’aquí i sento el suport de l’afició. Estic concentrat al 100% a treballar i tornar a jugar quan sigui possible. Tinc moltes ganes de continuar creixent aquí i lluitar per més títols de blaugrana”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari