Món Esport
Arthur hauria pactat amb la Juventus jugar el mínim possible amb el Barça
  • CA

El cas d’Arthur portarà cua. El jugador brasiler s’ha declarat en rebeldia i ha comunicat al club que no té cap intenció de tornar de les seves vacances al Brasil per reincoporar-se a la dinàmica del primer equip per preparar-se per la Champions. Cal recordar que el migcampista ja té signat un contracte amb la Juventus de Torí per jugar amb els italians a partir de la pròxima temporada, però el pacte amb el Barça era continuar rendint al màxim nivell com a blaugrana fins al final de la Lliga de Campions.

Però això no acaba aquí. Segons ha informat el diari barceloní Mundo Deportivo, Arthur hauria acordat amb la Juventus intentar jugar el mínim de minuts possibles amb el Barça després d’haver signat el contracte. Així, ha passat el contrari que amb Pjanic, el jugador que arribarà al club blaugrana a canvi d’Arthur. El futbolista bosni no ha abaixat el seu rendiment amb els italians i ha disputat els mateixos minuts que hauria jugat si no hagués arribat a un acord amb el Barça.

Les faltes de disciplina d’Arthur

El migcampista brasiler va repetir durant moltes ocasions mentre s’estava gestant el traspàs a la Juventus que ell no tenia cap intenció de deixar el Barça. És per això que les seves faltes de disciplina s’interpretaven com una mostra d’enuig contra el club blaugrana. Ara, però, aquestes també es poden llegir en clau d’aquest pacte al qual hauria arribat amb els italians.

El primer intent de disputar menys minuts amb el Barça hauria arribat en el partit davant el Valladolid, una setmana abans d’acabar la Lliga. Arthur va comunicar als serveis mèdics blaugrana que patia una amigdalitis. En el següent partit, davant l’Osasuna al Camp Nou, el migcampista brasiler va mostrar una actitud molt poc professional a la banqueta, badallant mentre les càmeres l’observaven. Finalment, Melo també hauria fingit unes molèsties físiques per evitar vitjar a Vitòria en l’últim duel de la competició de la regularitat. Aquesta negativa a tornar amb el club després de les vacences és la cirereta del pastís.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa