Món Esport
Foc creuat entre Arthur i Bartomeu
  • CA

Ja es pot parlar de foc creuat entre Arthur i Josep Maria Bartomeu. No se sap ben bé qui va llançar la primera pedra: el Barça intentant-lo vendre sí o sí quan el brasiler no volia, o el futbolista cometent faltes de disciplina constants un cop ja havia signat el contracte amb la Juventus de Torí i negant-se a tornar a les ordres de Quique Setién després del descans entre Lliga i Champions. El que està clar és que actualment hi ha una guerra oberta entre les dues parts i sembla lluny de resoldre’s.

En una entrevista al diari Sport, Bartomeu ha criticat sense miraments el migcampista blaugrana i ha dit que el que ha fet és una falta de respecte al club i als seus companys. Ha ratificat que se’l sancionarà per les seves faltes de disciplina i també ha afirmat que va ser Arthur qui va negociar el traspàs per a la Juventus mentre era futbolista del Barça.

Aquestes últimes declaracions han sorprès especialment, perquè Arthur va repetir en moltes ocasions que ell es volia quedar a Barcelona i era més aviat el club qui li buscava una sortida. És per això que, segons avança el diari Ara, l’entorn del futbolista ha negat rotundament aquesta afirmació i ha dit que el brasiler només va negociar amb la Juventus quan el Barça li va donar permís.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: joan a agost 02, 2020 | 20:03
    joan agost 02, 2020 | 20:03
    nen mimat,malcriat,egoista,poc professional,immadur,és un futbolista professional diuen....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa