Món Esport
Arthur comunica al Barça i a la Juventus que no vol canviar d’aires
  • CA

Arthur Melo vol continuar al Barça. Durant l’aturada forçada pel coronavirus, el migcampista brasiler ha estat el centre d’atenció per les negociacions entre el club blaugrana i la Juventus de Torí per Miralem Pjanic, però ell no s’ha mostrat gens predisposat en cap moment a abandonar el Camp Nou. Fa aproximadament un mes, va enviar un comunicat als mitjans de comunicació per deixar-ho ben clar i posar punt final a la rumorologia. Com que no va aconseguir-ho, aquests últims dies ha parlat amb els dirigents catalans i italians per insistir en la seva nul·la voluntat de canviar d’aires.

Segons ha informat Mundo Deportivo, el passat diumenge el pare d’Arthur va reunir-se amb Fabio Paratici, director esportiu de la Juventus, per agrair-li formalment l’interès, però també comunicar-li que vol continuar al Barça. L’endemà, el dilluns, es va trobar amb Éric Abidal i Ramon Planes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per transmetre la voluntat del migcampista als secretaris tècnics culers. Així doncs, si els encarregats de confeccionar la plantilla per a la temporada 2020/21 volen fitxar Pjanic, hauran de contemplar altres operacions i posar altres noms sobre la taula per convèncer l’equip bianconero.

En les dues temporades que ha vestit la samarreta blaugrana –la segona encara s’ha d’acabar–, Arthur ha jugat un total de 3.840 minuts repartits en 67 partits oficials, durant els quals ha celebrat quatre gols i repartit sis assistències. De moment, la seva etapa al Camp Nou està alternant moments puntuals brillants i mostres de qualitat puntuals amb la falta de continuïtat per culpa dels problemes físics. Aquest segon curs no ha pogut fer, de moment, el pas endavant que se li demanava, però tot i això ell es veu capaç per continuar lluitant per un lloc en un mig del camp del Barça en què Busquets i De Jong són indiscutibles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa