Món Esport
Arthur, apartat del Barça fins que es resolgui el seu expedient disciplinari
  • CA

Nou episodi del cas Arthur Melo. El migcampista brasiler ha acudit aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per reunir-se durant aproximadament una hora amb Éric Abidal. En la trobada, que s’ha pogut realitzar després del test negatiu de coronavirus del futbolista, el secretari tècnic del Barça li ha deixat ben clar al jugador, que es va declarar en rebel·lia i no va acudir als entrenaments del primer equip blaugrana després de les vacances, que la postura del club respecte a la seva figura no ha canviat en cap cas.

D’aquesta forma, Abidal ha transmès a Arthur que l’expedient disciplinari que se li va obrir no s’ha tancat i que, de fet, la situació podria acabar amb una sanció. El dirigent del Barça s’ha reunit aquesta tarda amb Quique Setién per determinar el futur esportiu del brasiler i, segons ha transcendit, està descartat que el futbolista es reincorpori a la disciplina del conjunt culer i torni als entrenaments. Excepte sorpresa majúscula, l’ex del Gremio no viatjarà a Lisboa per acompanyar l’equip a la fase final de la Champions.

Arthur, fitxat per 72 milions fixos més 10 en variables per part de la Juventus, s’incorporarà al club italià de cara a la pròxima temporada, encara que si vol signar el seu nou contracte, primer haurà de resoldre la seva vinculació amb el Barça de la millor forma possible. En els pròxims dies, els seus advocats es reuniran amb l’entitat culer. Cal recordar que, el passat dissabte, el brasiler va intentar entrar al Camp Nou per veure el partit contra el Nàpols, però que el club blaugrana li va negar l’entrada a l’estadi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa