L’arribada d’Agüero al Barça és imminent

El davanter argentí es rebaixarà el sou a la meitat per poder signar pel club blaugrana

El davanter argentí Sergio “Kun” Agüero és a punt de signar pel Barça, segons informa Esport3. El futbolista, amic de Messi, arribarà de forma gratuïta, ja que ha exhaurit el seu contracte amb el Manchester City de Pep Guardiola. Malgrat que aquest curs ha estat lesionat durant moltes jornades, Agüero ha estat un dels millors davanters del món durant la darrera dècada i el club aposta per la seva capacitat golejadora per trobar un futbolista que torni a marcar després de la marxa de Luis Suárez.

Sempre segons Esport3, Agüero es rebaixarà el sou fins a la meitat per poder signar pel Barça. En comptes dels dotze milions actuals, passarà a cobrar-ne sis. El que sí que signarà són diverses clàsusules en el seu contracte que el permetran guanyar molts més diners si, per exemple, marca molts gols o guanya títols. Amb aquesta fórmula, club i jugador s’asseguren un vincle amb el qual estan d’acord les dues parts i que permet que l’economia del Barça pugui respirar.

Agüero arribarà a Barcelona abans de l’inici de la Copa Amèrica. De fet, Esport3 afirma que el pròxim dilluns ja serà a la Ciutat Comtal per iniciar el procés de fitxatge pel Barça. El futbolista argentí tornarà a la Lliga després d’haver deixat empremta a l’Atlètic de Madrid, club amb el qual va arribar a Europa. La seva etapa més exitosa ha estat a Manchester, però ara vol acabar de tancar una carrera daurada al costat de Messi, jugador que té molts més números de renovar amb l’arribada del seu amic.

Agüero, durant la seva etapa a l’Atlètic | Europa Press
Més informació

Nou comentari