Món Esport
Ariedo Braida demanda el Barça per acomiadament improcedent

Nou problema judicial per a Josep Maria Bartomeu i el Barça. Aquest dilluns, El Club de la Mitjanit d’Esport3 i Catalunya Ràdio ha informat que Ariedo Braida ha demandat el club blaugrana “per acomiadament improcedent”. Sempre segons el mateix programa, l’italià va ser acomiadat per l’entitat culer el passat mes d’agost (aquest va ser el motiu real de la visita de l’advocat Juan de Dios Crespo i Neymar no hi va tenir res a veure com es va especular) malgrat que tenia contracte fins al 2022.

Braida, que va arribar al Camp Nou el gener del 2015 per fer-se càrrec de les funcions d’assessor internacional, encara que les seves tasques al club han anat variant amb el pas del temps, no està d’acord amb les condicions de liquidació que li va oferir el Barça i per això ha presentat una demanda en un jutjat laboral després de la rescissió del seu contracte.

Com és habitual en aquests casos, ambdues parts intentaran arribar a un acord abans de necessitar la figura d’un jutge per resoldre el conflicte d’interessos. El més normal és que no hi hagi problemes per arribar a un pacte satisfactori per a tothom que no faci més gran la pilota.

 Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa