Els arguments del Barça per desobeir la justícia i emetre el partit contra l’Atlètic

"Estem en un moment en el qual tots hem de col·laborar per donar la màxima difusió i visibilitat al futbol femení, un futbol d'altíssima qualitat", valora el club blaugrana

El Barça ha sortit al pas per exterioritzar el seu posicionament en relació a l’emissió, malgrat la prohibició judicial, del partit entre el seu equip femení i l’Atlètic de Madrid, que va finalitzar amb triomf contundent blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff. El club culer ha difós un vídeo en el qual la secretària de la junta directiva, Maria Teixidor, ha explicat els motius de l’entitat catalana per acabar oferint en directe el compromís corresponent a la tercera jornada de la Primera Iberdrola després que l’Associació de Clubs de Futbol Femení vagi amenaçar aquest diumenge amb prendre accions legals contra el Barça per no haver respectat la decisió judicial.

“És una festa del futbol femení, un dels partits més esperats de la Primera Iberdrola ja que enfronta els dos millors equips de la temporada passada. Entenem que hi ha un evident interès general del públic que ens segueix, que és cada vegada més important, i no podíem deixar de retransmetre el partit”, ha argumentat el club mitjançant Teixidor. “L’afició ens ho ha agraït moltíssim. Estem en un moment en el qual tots hem de col·laborar per donar la màxima difusió i visibilitat al futbol femení, un futbol d’altíssima qualitat. Partits d’aquestes característiques s’han de veure i per això nosaltres vam retransmetre a tots els nostres seguidors el duel contra l’Atlètic de Madrid. Lamentem molt profundament que LaLiga, un organisme del qual formem part i treballa per nosaltres, hagi avantposat els interessos d’un proveïdor als nostres i ens hagi tancat el nostre canal de directes de Youtube“.

La secretària de la junta directiva del Barça ha argumentat els motius judicials del club per emetre el partit: “Ho hem fet després de rebre les mesures cautelars adoptades per un jutge de Barcelona perquè no se’ns va escoltar abans de prendre-les ni es va dur a terme una resolució ferma. Hem exercit el dret d’oposició que tenim i vam informar que procedíem a aquesta retransmissió perquè considerem que ens emparava el dret d’arena, som els organitzadors de l’esdeveniment. A més, entenem que hi ha una mala fe en l’adopció d’aquestes mesures perquè l’Associació de Clubs ja les va demanar a Madrid durant el mes de juliol i per tots els partits de la temporada on juguéssim els clubs que no els vam cedir els drets i el jutge madrileny les va denegar dues vegades. Hi ha una evident mala fe en la petició d’unes mesures els demandants de les quals ja saben que no s’han acordat. Aquest és un conflicte que va més enllà d’un simple partit“.

Més informació

Nou comentari