Així va animar Messi els seus companys al descans del Barça-Nàpols

“Estiguem tranquils. Tenim dos gols d’avantatge. No seamos pelotudos!. Amb aquestes paraules es va dirigir Leo Messi als seus companys just abans de sortir al terreny de joc a la mitja part del partit de Champions contra el Nàpols al Camp Nou. El capità del Barça, que sap que en eliminatòries europees el seu equip ha deixat escapar victòries clares, es va voler assegurar que es mantindria la calma i que jugarien amb tranquil·litat per fer bo el 3-1 de la primera part.

El Barça va fer uns grans 45 minuts inicials contra el Nàpols. Van pressionar amb molta intensitat i cada pilota recuperada es convertia en un atac rapídissim. Així van arribar els tres gols, que podrien haver estat quatre si l’àrbitre no hagués anul·lat unes mans molt dubtoses de Messi. L’arenga del capità va servir. Els blaugrana van fer una segona part molt calmada i pausada, gairebé avorrida, però van ser capaços de mantenir el resultat i classificar-se per als quarts de final.