Món Esport
Arda i Mascherano no viatgen a Madrid
  • CA

El Barça s’ha exercitat amb normalitat a la darrera sessió abans de viatjar a Madrid. Arda Turan i Javier Mascherano han saltat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la resta de companys i han tocat pilota amb normalitat, però encara no tenen l’alta mèdica i queden fora de la llista pel partit contra l’Atlètic. 

També ha participat d’aquesta sessió Paik, el jugador del filial, just abans que el seu equip jugui contra el Gavà en partit corresponent a jornada de lliga del grup tres de la Segona Divisió B. Només s’ha absentat de l’entrenament Aleix Vidal, com ja és habitual, per culpa de la lesió de llarga durada que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc.

 

Jordi Masip, per decisió tècnica, queda fora de la llista. El Barça conclourà l’entrenament i viatjarà cap a la capital espanyola. Farà nit a Madrid per jugar demà, a partir de les 16:15, contra un rival directe.

Llista de convocats

Marc Andre ter Stegen, Jasper Cillessen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Neymar Jr, Rafinha, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Samuel Umtiti i Jérémy Mathieu. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa