Món Esport
Així va aconseguir Araújo guanyar-se la confiança de Setién
  • CA

“Ha fet un partit superb. L’hem compromès molt posant-lo a l’esquerra i ha respost molt bé. Ha fet el que li hem demanat i ha resolt totes les accions amb solvència. Pot estar orgullós del partit que ha fet”. Aquesta va fer la valoració que Quique Setién va fer del partit de Ronald Araújo al camp del Mallorca. El central, que encara té fitxa del filial del Barça, va respondre molt bé a l’oportunitat que li va donar el tècnic càntabre.

Aquest dilluns, el Què t’hi jugues de la Cadena SER ha destapat el motiu que va fer que Setién decidís, davant la baixa de Clément Lenglet per sanció i el mal estat de forma de Samuel Umtiti, confinar en Araújo. Segons el programa citat, l’entrenador blaugrana va adonar-se que havia de donar minuts al central uruguaià en un entrenament, quan va encarregar-se de cobrir el seu compatriota Luis Suárez.

En un exercici amb el davanter centre, un dels futbolistes més complicats de marcar segons han declarat molts rivals que s’hi han enfrontat, no va poder superar Araújo en un exercici d’u contra u. Aquest episodi és molt més que anecdòtic: serveix per demostrar a tots els joves formats a la Masia que qualsevol instant de tots els entrenaments que fan amb el primer equip és important i pot ajudar-los a complir el seu somni.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa