Món Esport
Aparatós final a la ratxa d’imbatibilitat
  • CA

La ratxa d’imbatibilitat del Barça ha tingut un final abrupte. L’ha estada a punt de salvar en una segona part de bogeria, però la certesa és que, aquest diumenge, l’equip blaugrana ha merescut perdre al Ciutat de València. Sobretot, pel seu rendiment defensiu. Indecisions, desorganització tàctica, males decisions en la sortida al tall, reaccions amb retard i molt poca contundència en futbolistes internacionals amb seleccions que disputaran el proper Mundial de Rússia.

La parella de centrals Yerry Mina-Vermaelen ha fet aigües durant la primera mitja hora de partit, temps suficient perquè el Llevant posés contra les cordes un Barça al qual li costava reaccionar. Una cavalcada de José Luis Morales ha desorganitzat tot l’entramat blaugrana, que ha centrat la mirada en l’extrem madrileny i ha obert un forat enorme a l’interior de l’àrea petita perquè Boateng fes el primer gol. Ningú el marcava.

 

Un nou infortuni de Vermaelen, que pateix una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, ha permès el Llevant tornar a obrir forat. Ningú ha estat capaç de frenar la conducció del migcentre Lukic i la posterior assistència perquè Boateng fes el segon, sense oposició. L’entrada de Piqué, però, no ha posat pedaços als desperfectes. Ha millorat en la construcció del joc, però no ha aconseguit arreglar la greu indefinició del seu equip, tal i com ha demostrat l’inici de la segona part, amb els tres gols del Llevant. En tots ells, Yerry Mina n’ha sortit retratat. El colombià ha aparegut en les fotos com un dels culpables de la desfeta, tot i que, ni molt menys, n’ha estat l’únic.

El Barça ha posat fi a una ratxa magnífica de 43 partits consecutius sense perdre. Els 36 d’aquesta Lliga fins la derrota d’aquest diumenge i les darreres set darreres jornades de la passada temporada, en un campionat que va aixecar el Reial Madrid de Zinedine Zidane. Al Barça li resta un sol partit. Un duel davant la Reial Societat que ja no tindrà l’al·licient de finalitzar la temporada invicte, però que omplirà el Camp Nou per acomiadar Andrés Iniesta. El manxec viurà, diumenge vinent, el seu darrer partit com a blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa