Ansu Fati ha passat avui les proves PCR i serològiques a la Ciutat Esportiva del Barça, però podria no fer la pretemporada amb el club. Segons ha explicat la periodista Marta Carreras a Catalunya Ràdio, el jove davanter de la Masia es planteja tornar a Madrid per continuar amb la recuperació física de la lesió que arrossega des de la tardor passada.

Ansu és un dels jugadors que passarà les proves mèdiques demà i que podria participar en la pretemporada del Barça, però la seva incorporació als entrenaments dependrà de l’evolució de la lesió. De moment s’exercitarà al marge, de la mateixa manera que Coutinho, Dembélé i Ter Stegen, també lesionats. El seu objectiu és arribar a l’inici de Lliga, i per això està vivint a Madrid fent sessions dobles cada dia per millorar la seva situació. De fet, Fati no ha fet vacances i està concentrat en una recuperació que s’ha allargat més del previst.

El jove davanter del planter blaugrana es va trencar el menisc durant un partit de Lliga contra el Betis el novembre passat. Després d’una operació, es va preveure un temps de baixa d’uns quatre mesos, però la seva evolució ha estat pitjor del que s’havia previst. Ansu Fati ha hagut de ser operat fins a quatre vegades, i ha estat vuit mesos apartat dels terrenys de joc. Ara sembla veure ja la llum al final del túnel, però encara mana la prudència.Comentaris

  No volem inadaptats a Can Barça Juliol 10, 2021 | 22:17
  Ja està aprenent la llengua del país on pensa guanyar-se les garrofes el senyor Ansu Fati o serà un inadaptat més dins del Barça ? El senyor Laporta hauria de matricular els tècnics i jugadors del Barça que no parlen català en un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística i incloure en els contractes una clàusula de penalització pels que no l'aprenguin dins un termini raonable.
  Narcís Juliol 11, 2021 | 08:48
  A un hotel de madrid ? !!! PD : on n' és la informació del per què .. doncs res , se' l facin seu .. i ben paguin la compra !
  Josep Juliol 11, 2021 | 11:12
  Que son jugadors de futbol o Pompeu Fabra. Aixi va el pais. Europa ens mira!!!! Pero malament
   Anònim Juliol 11, 2021 | 12:32
   Els jugadors de futbol no parlen mai ? Que potser els jugadors estrangers del Madrid, aprenen català en comptes de castellà ? Doncs, per quina raó els del Barça han d'aprendre la llengua dels castellans ?
  Piti Juliol 11, 2021 | 11:54
  I torno , nens formats tan educacio' com esport. Decedeix anar a Ofporto a operarse i ara recuperacio' a Madrid QUE no hi medecina esportiva a aqui , ??? J si de veritat es volen fer estimar que s'integrin i parlin la nostra llengua el mirariem algo mes que lo esportiu

Nou comentari