Món Esport
La increïble oportunitat de mercat que vol aprofitar el Barça

La junta directiva del Futbol Club Barcelona està treballant de valent per millorar la plantilla del seu primer equip masculí de futbol. Després d’una mitja primera temporada amb alt baixos de la xavineta, cal reforçar diverses posicions. Ja ha quedat demostrat en molts dels partits vistos. Per tant, cal qualitat… però a un preu baix, tenint en compte els greus problemes econòmics que arrossega el club i que encara no ha pogut solucionar. En aquesta direcció, se li ha presentat una gran oportunitat de mercat: el davanter Ángel di María.

Tal com ha informat el mitjà Relevo, l’operació interessa a ambdues bandes. És a dir, la secretaria tècnica dirigida per Mateu Alemany somnia a incorporar l’argentí, mentre que aquest té ganes d’aterrar al Camp Nou. Hi ha una circumstància que deixa el moviment a tocar: Di María ha acabat contracte amb el Paris Saint-Germain i no ha renovat. Per tant, arribaria com a agent lliure.

La trajectòria d’Ángel di María

Segons les mateixes informacions, la Juventus també està interessada. Però com s’ha esmentat, el Fideo aspira a vestir de blaugrana per, d’aquesta manera, tornar a LaLiga. Cal recordar que ja va jugar al campionat espanyol. Ho va fer com a futbolista del Reial Madrid, i durant quatre temporades.

Va meravellar a tothom amb un molt bon Mundial a Sud-àfrica l’any 2010, i això va cridar l’atenció del president Florentino Pérez, qui el va fitxar. Un cop allà, es va convertir en un home imprescindible per a José Mourinho, i per a la consecució de La Décima amb Carlo Ancelotti. Però va marxar per la porta del darrere, rumb al Manchester United, i des d’allà, sense pena ni glòria, cap al PSG esmentat, on ha brillat durant els set cursos en els quals hi ha jugat.

El que aportaria Di María al Barça

Di María té 34 anys, i busca una darrera etapa gloriosa al futbol europeu. Si bé ja és un jugador veterà, continua en plena forma. Quan les lesions el respecten, acostuma a generar molt de joc ofensiu. Té un bon potencial golejador, i acostuma a aparèixer en els moments importants. Per exemple, va marcar el gol que va certificar la primera Copa Amèrica de l’Argentina en més de dues dècades, va marcar en la Finalíssima i ha estat important en els Mundials que ha disputat i en la Champions de 2014 del Madrid esmentada.

Juga com a extrem dret, a cama canviada, i per tant seria un substitut de garanties per a Ousmane Dembélé en cas que finalment el francès no renovi. Segons les mateixes informacions, l’argentí, que ja va sonar per al Barça anteriorment, firmaria per un any. Si tot anés com s’espera, Xavi Hernández podria jugar els grans partits amb una davantera de luxe, formada per Ansu Fati, Robert Lewandowski i Di María, i amb suplents de garanties com Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres i Memphis Depay.



Més notícies
Lewandowski i Guardiola, en arxiu | FC Bayern München
Guardiola es mulla sobre el fitxatge de Lewandowski al Barça
Notícia: Guardiola es mulla sobre el fitxatge de Lewandowski al Barça
Comparteix
L'entrenador de Santpedor n'ha deixat una de freda i una de calenta al respecte
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Dembélé ja ha decidit el seu futur, segons la premsa anglesa
Notícia: Dembélé ja ha decidit el seu futur, segons la premsa anglesa
Comparteix
El Chelsea seria l'equip millor posicionat per fitxar Dembélé
Gavi, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La nova proposta de renovació del Barça per Gavi
Notícia: La nova proposta de renovació del Barça per Gavi
Comparteix
Iván de la Peña i Gavi ja estudien la nova proposta de renovació
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
De Jong llança un dard enverinat a Xavi després de jugar amb Països Baixos
Notícia: De Jong llança un dard enverinat a Xavi després de jugar amb Països Baixos
Comparteix
"Jugo molt diferent aquí que al Barça. Crec que això em va molt millor."

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa