Andreu Plaza també serà acomiadat

L'entrenador del Barça de futbol sala se suma a la llista de baixes de les seccions

Andreu Plaza, entrenador del Barça de futbol sala de les darreres sis temporades, no continuarà a la banqueta blaugrana el pròxim curs. D’aquesta manera, Joan Laporta i la seva junta directiva es cobren una nova víctima a les seccions, que ja compten amb una gran quantitat de noms importants que seran acomiadats durant els pròxims mesos, com Nacho Rodríguez al bàsquet, Xavi Pascual i David Barrufet a l’handbol i ara Plaza al futbol sala.

Plaza ha tingut un pas pel Barça amb llums i ombres. Ha aconseguit un títol importantíssim, com és la Champions de la temporada passada, però ha deixat escapar oportunitats molt clares de fer més gran el seu palmarès i el del club, com en la Copa d’Europa d’aquest curs, sense anar més lluny. En total, compta amb una Lliga, tres Copes, dues Copes de la Lliga, dues Supercopes, quatre Copes de Catalunya i la ja anomenada Champions.

De la mateixa manera que ha ocorregut a l’handbol, el mànager del futbol sala abandonarà el club de la mà de l’entrenador. Es tracta de Txus Lahoz. El nom que més sona per ocupar la banqueta blaugrana el curs vinent és el de Javi Rodríguez, llegenda del Barça i actual entrenador del Santa Coloma. D’altra banda, cal destacar que Plaza encara pot guanyar la Lliga d’aquesta temporada.

Més informació

Nou comentari