Món Esport
Andrés Iniesta, de per vida al Barça
  • CA
Andrés Iniesta, durant la presentació de l’equip. | EFE

Andrés Iniesta vestirà de blaugrana fins que el cos li digui prou. Quan ell vulgui, el capità del Barça deixarà de jugar a futbol i ho farà amb l’escut que ha dut al pis des que era un nen. Aquest divendres al migdia, el club català i el jugador manxec han fet públic un acord de renovació històric. Iniesta i el Barça han signat una renovació sense un temps limitat. De per vida.

El de Fuentealbilla completarà, al final d’aquest curs i amb 34 anys de l’esquena, la seva setzena temporada amb el primer equip blaugrana, després d’haver debutat el 29 d’octubre del 2002 en un Brujas-Barça de la fase de grups de la Lliga de Campions, d’haver disputat -fins avui- un total de 638 partits (el segon de la història) i d’haver aixecat, en els quinze anys previs, 30 títols oficials.

 

Iniesta va formar part del podi històric de la Pilota d’Or de l’any 2011, després que el Barça de Guardiola aconseguís el triplet dos anys abans i el títol de Lliga la temporada 2010-11, i que la selecció espanyola, liderada pel manxec i el seu company i amic Xavi Hernández, aconseguís endur-se la Copa del Món de Sudàfrica, l’estiu del 2010. En aquella emblemàtica fotografia, el trident format per Xavi, Iniesta i Messi va entrar en els llibres d’història del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa