Una estrella del Bayern no s’entrena dos dies abans de jugar contra el Barça

Alphonso Davies, amb problemes als adductors, no ha participat “per precaució” en la sessió d’aquest dimecres de l’equip de Hansi Flick a Lagos

Alarma al Bayern de Munic. Alphonso Davies, una de les sensacions de la temporada i un dels millors jugadors de l’equip bavarès, no s’ha entrenat amb l’equip alemany dos dies abans de jugar contra el Barça. El lateral esquerre, amb problemes als adductors, no ha participat “per precaució” en la sessió d’aquest dimecres de l’equip de Hansi Flick a Lagos, on està preparant la fase decisiva de la Champions.

L’evolució de l’estat físic de Davies marcarà la seva disponibilitat, però la realitat és que la seva baixa, en cas de confirmar-se, seria molt sensible, sobretot tenint en compte que Flick ja no podrà comptar amb Benjamin Pavard al lateral dret. David Alaba seria l’encarregat d’ocupar la seva posició i Jérôme Boateng i Niklas Süle haurien de formar la parella de centrals titulars. De moment, no obstant això, el Bayern ha insistit que l’absència del canadenc en l’entrenament s’ha produït per precaució.

Més informació

Nou comentari