Al·legacions de la Lliga prolonguen l’acord per la nova data del Clàssic

Barça i Madrid les han de contestar abans de les 20.00 hores d'aquest dimarts

No hi ha manera de posar-se d’acord. El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) tornarà a dirigir-se aquest dimarts al Barça i al Reial Madrid en haver rebut aquest dilluns “noves al·legacions” de LaLiga sobre la data del Clàssic, que havia de disputar-se el 26 d’octubre i que va ser ajornat per “circumstàncies excepcionals” com a conseqüència de la resposta del poble català a la sentència del judici al procés.

Els dos clubs tindran de termini per contestar “fins a les 20.00 hores d’aquest dimarts”, després del qual Competició “haurà de tornar a reunir-se per valorar les seves respostes”. En aquest sentit, el Comitè ha analitzat les propostes de totes dues entitats, a les quals va convidar “a posar-se d’acord”. Aquestes ho van fer, ja que van coincidir a demanar de jugar el Clàssic el 18 de desembre. També ha analitzat els “diversos informes” que ha enviat LaLiga durant aquests dies.

“A més, el Comitè ha sol·licitat avui, dintre del termini i en la forma escaient, un informe a l’Àrea de Competicions de la RFEF”, afegeix el comunicat. El Clàssic estava previst per a aquest dissabte 26 d’octubre a les 13.00 hores al Camp Nou, però va ser ajornat per “circumstàncies excepcionals” i “raons de força major”, a causa del clima a Catalunya després de la sentència condemnatòria als presos polítics catalans i la manifestació sobiranista prevista per a aquest dia.

Més informació

Comentaris

    Roger Evans Octubre 22, 2019 1:43 am
    Els patriotes catalans tenen ara l’obligació de mantenir el clima que la RFEF considera tan objectable fins al 18 de desembre!

Nou comentari