Món Esport
Isak, davanter de la Reial Societat, objectiu del Barça
  • CA

El davanter suec de la Reial Societat Alexander Isak podria ser un dels candidats a convertir-se en el nou davanter centre del Barça, segons ha informat ESPN. Els blaugrana estan patint molt aquesta temporada sense un nou i des de la marxa de Luis Suárez falta trobar aquell futbolista que tingui encert de cara a porteria.

Isak es troba en una gran ratxa golejadora. Encadena sis partits de Lliga consecutius marcant i, en el darrer, va aconseguir un hat-trick. La seva darrera temporada a la Reial Societat va ser il·lusionant, però en aquesta ja s’està consagrant. Es tracta d’un davanter centre de 21 anys que va arribar al conjunt basc després de triomfar al futbol suec i neerlandès. El seu valor de mercat, segons Transfermarkt, és de 22 milions d’euros.

Aquesta temporada, el Barça només té un únic davanter centre, pròpiament dit. És Martin Braithwaite, qui va arribar al Camp Nou per necessitat i s’ha quedat perquè no s’ha trobat res millor. Memphis Depay, l’escollit per Ronald Koeman, no va acabar venint i ja s’estan estudiant alternatives de cara a la pròxima temporada.



Més notícies
Pancarta gegant de Joan Laporta a Madrid | 'Estimem el Barça'
El nou objectiu de la pancarta de Laporta a Madrid
Notícia: El nou objectiu de la pancarta de Laporta a Madrid
Comparteix
La candidatura 'Estimem el Barça' li ha trobat una finalitat solidària
Els jugadors del Mònaco, en arxiu | Europa Press
Un club europeu torna a burlar-se del Barça a les xarxes socials
Notícia: Un club europeu torna a burlar-se del Barça a les xarxes socials
Comparteix
El Mònaco ha vençut el PSG al Parc dels Prínceps

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa