Món Esport
Aleñá podria marxar del Barça durant el mercat d’hivern
  • CA

Carles Aleñá podria marxar del Barça el pròxim mercat d’hivern. Segons ha informat RAC1, el migcampista de Mataró vol buscar minuts i oportunitats lluny del Camp Nou. El futbolista format a la Masia no ha jugat pràcticament gens aquesta temporada i, als seus 22 anys, no vol veure frenada la seva progressió.

Sempre segons la ràdio citada, Aleñá té opcions de sortir cedit a un equip de la Lliga espanyola i una possibilitat de traspàs a un conjunt estranger. El Getafe és un dels interessats a obtenir els seus serveis; Ángel Torres, el president del club madrileny, ho ha confirmat en una entrevista a El Transistor d’Onda Cero, encara que també ha deixat molt clar que “no ens tornarem bojos”.

A partir del 4 de gener s’activarà l’operació sortida al Barça. Caldrà veure si la direcció esportiva blaugrana s’espera a l’arribada del nou president per prendre cap decisió o si, d’altra banda, duu a terme alguna negociació abans del dia 24. La realitat és que Koeman no està comptant gens amb Aleñá: només ha disputat 170 minuts repartits en cinc partits.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa