Món Esport
Aleix Vidal es trenca en el seu millor moment
  • CA

Molt mala notícia per al Barça i per a un futbolista en concret. Aleix Vidal ha hagut de ser retirat en llitera i traslladat a l’hospital en ambulància després d’una topada amb el lateral esquerre de l’Alabès Theo Hernández. Mancaven quatre minuts per arribar al noranta quan, després d’un excepcional partit de l’avui lateral dret barcelonista, Theo i Aleix han lluitat per una pilota dividida. Ambdós han entrat amb molta força, sobretot el futbolista de l’Alabès, amb la mala fortuna que el turmell de Vidal ha patit una trompada de consideració.

De seguida, tant el jugador de Puigpelat com els seus companys s’han adonat de la gravetat de la lesió. Les imatges són esfereïdores. El turmell del blaugrana sobresortia de la bota i les mans al cap de futbolistes com Luis Suárez o Ivan Rakitic feien presagiar el pitjor. Un cop retirat en llitera, l’ambulància s’ha endut Aleix Vidal a l’hospital, on li han proves, on l’han operat i on s’ha dictaminat el temps de baixa: cinc mesos per una luxació.

 

Tot i desconèixer el diagnòstic definitiu, oficialitzat a les onze de la nit, la primera valoració del seu entrenador no ha deixat ningú tranquil. Luis Enrique ha admès en roda de premsa que Aleix Vidal té “alguna cosa greu”, deixant a perspectiva dues possibles lesions: ruptura o luxació de turmell. “Hem d’analitzar el que té, però res de bo, evidentment”, ha conclòs el tècnic asturià. Finalment ha estat una luxació.

Aleix estava en creixement

 

La lesió d’Aleix Vidal arriba, a més, en el seu millor moment des que fitxés pel Barça l’estiu del 2015. El lateral ha aconseguit disposar definitivament de la confiança de Luis Enrique i, comptant aquest darrer partit amb l’Alabès, sumava cinc partits de Lliga consecutius participant, cinc d’ells des de l’onze incial. A més, en aquests cinc enfrontaments, Aleix ha comptat dos gols. El de Puigpelat ha aportat fluidesa en atac, sobretot en les seves arribades a l’àrea i ha ajudat els seus companys a superar les defenses rivals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa