Aleix Vidal confirma que Luis Enrique i Jordi Alba “tenen una relació complicada”

El jugador del Sevilla, que va compartir vestidor amb ambdós en la seva etapa al Barça, opina que el lateral esquerre blaugrana "és el millor d'Espanya"

Aleix Vidal ha fet públic el que ja era un secret a veus. L’actual jugador del Sevilla, que va compartir vestidor amb Luis Enrique i Jordi Alba en la seva etapa al Barça, ha confirmat que la relació entre ambdós no és la millor. “Tenen una relació complicada i ara no l’està convocant amb la selecció espanyola tot i que, segons el meu parer, és el millor lateral esquerre que hi ha a Espanya”, ha declarat l’extrem a El Desmarque.

 

Luis Enrique sempre havia defensat que les seves decisions obeïen raons esportives, i no personals, però el de Puigpelat, amb qui el vincle de l’entrenador asturià tampoc era massa fluid, l’ha corregit. Tot i això, Aleix Vidal no ha volgut afegir més llenya al foc: “És un tècnic amb molta personalitat. És cert que al principi ho vaig passar malament, però és un gran entrenador. Les persones que es mostren tal com són i van de cara són les que valen la pena“.

Nou comentari