Món Esport
Alcácer: “Vaig marxar del Barça per ser feliç”
  • CA

Paco Alcácer ha tornat a una convocatòria de la selecció espanyola gràcies al seu bon rendiment en els seus primers partits amb el Borussia Dortmund. El de Torrent està registrant una mitjana d’un gol cada tretze minuts a la Bundeslliga i Luis Enrique no ha dubtat a cridar-lo per al combinat nacional en la segona aturada per compromisos internacionals de la temporada, durant la qual Espanya es veurà les cares amb Gal·les (amistós) i Anglaterra (UEFA Nations League).

 

En una roda de premsa a la Ciutat de Futbol de Las Rozas, a Madrid, el valencià ha repassat el seu bon aterratge a Alemanya i ha reconegut que lluny del Camp Nou ha trobat la felicitat: “Vaig marxar del Barça perquè creia que seria el millor per a mi i per ser més feliç jugant del que ho era quan no ho feia. Tots els futbolistes volen jugar i jo no tenia els minuts que esperava en cada partit”. Alcácer, que ha mesurat les seves paraules i no ha tingut cap mal gest cap al conjunt blaugrana, ha opinat que no sap el que hauria passat en cas què Valverde hagués confiat més en ell, però “al final un jugador amb confiança és millor que un que no en té, no?”. “A la vida s’han de prendre decisions i després de dos anys sense protagonisme volia ser important”, ha dit per sentenciar l’assumpte.

 

El davanter també ha valorat el retorn a la selecció. “Les coses m’estan sortint bé i treballo dia a dia per seguir així. La veritat és que ser aquí em fa estar content“, ha explicat el futbolista, que encara pertany al Barça, ja que els culers no el van traspassar al Borussia sinó que el van cedir amb una opció de compra a final de temporada de més de 20 milions d’euros. Sobre el nou seleccionador, Luis Enrique, l’entrenador que el va demanar a la secretaria tècnica blaugrana, Alcácer ha deixat clar que el fet que ell sigui el tècnic d’Espanya no li posa les coses més fàcils: “El nivell és alt i has d’estar a un gran nivell per poder ser aquí. El meu bon rendiment m’ha portat aquí i ara no abaixaré els braços. Luis Enrique és molt seriós i et diu les coses com són”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa