Alcácer, sobre la seva etapa al Barça: “Molta gent s’ha portat molt malament amb mi”

El futbolista de Torrent ha recordat el seu passat blaugrana en una entrevista a ‘SER Catalunya’

Pocs dies abans de jugar contra el seu exequip, Paco Alcácer ha concedit una breu entrevista al programa Què t’hi jugues de SER Catalunya. El jugador del Borussia de Dortmund és rival del Barça a la Champions i ha parlat tant de l’actualitat al voltant del partit com del seu passat blaugrana. El jugador no ha tingut problemes en assegurar que “molta gent s’ha portat molt malament amb mi”, en referència al seu pas pel club culer.

“Tinc molt respecte a moltes persones i molts companys. Molta gent es va portar molt bé i d’altres, molt malament. Els jugadors s’han portat molt bé, l’afició també, però una altra part em va tractar malament. A Barcelona molta s’ha portat molt bé amb mi i s’han guanyat el meu respecte i molta gent s’ha portat molt malament amb mi. Per a mi era molt important veure que confiaven en mi i moltes persones no ho van demostrar”, ha explicat el de Torrent.

Sobre l’actualitat del Barça, Alcácer assegura que tot i que l’equip de Valverde “ha tingut un inici de temporada complicat”, “tindrà una reacció molt bona per la identitat del club i la qualitat dels jugadors”. Pel que fa a la lesió de Messi, el davanter de la selecció espanyola ha fet broma i ha dit que “esperem que jugui el cap de setmana que ve, contra el Granada, no contra nosaltres”.

Més informació

Comentaris

    Pere-perot Setembre 15, 2019 12:47 pm
    Hi ha bastants jugadors o gent de l'espectacle que tenen el "pavo" massa crescut i es creuen indispensables. Serà millor que aquest jugador endreci les rancúnies pel seu propi bé.
    odisea Setembre 15, 2019 1:30 pm
    Tu sabras lo que hay, pero en el Barca cobrabas y muy bien,no eres un crac,y aqui necesitamos cracs,jugarores como tu ya tenemos demasiados sobran la mitad..te deseo suerte en Alemania.

Nou comentari