Món Esport
Al-Khelaifi (PSG): “El fitxatge de Neymar Jr avança bé”
  • CA

El president del PSG ha deixat clar, davant els seus directius, que el fitxatge de Neymar Jr pel conjunt parisenc està ben encarrilat. Segons revela una informació del portal Yahoo Sports France, Nasser Al-Khelaifi ha comunicat a la seva junta directiva que “el fitxatge de Neymar Jr avança bé, estic confiat”.

A hores d’ara, ni el Barça, ni el club que pretén contractar el brasiler, ni el mateix jugador o el seu entorn s’han pronunciat oficialment. S’espera que en les properes hores, Neymar Jr aterri a Doha, la capital de Qatar, per passar el reconeixement mèdic al centre esportiu Aspire Academy i signar el seu nou contracte amb el mateix Al-Khelaifi, que el lligarà al París Saint-Germain amb un sou astronòmic de 30 milions d’euros nets anuals.

 

El fitxatge de Neymar Jr pel PSG es convertirà en moviment més car de la història del futbol, amb un mínim de 222 milions d’euros que acabaran a les arques del Barça. Si el conjunt blaugrana s’avé a negociar -per petició expressa del PSG per tal d’evitar els impostos francesos-, el club barcelonista podria arribar a incrementar el preu del traspàs.

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa