Món Esport
Aitor Egurrola es retira contra la seva voluntat

El llegendari porter del Barça d’hoquei patins, Aitor Egurrola, s’ha acomiadat del Futbol Club Barcelona en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou. Malgrat que encara finalitzarà aquesta temporada amb el conjunt blaugrana, el jugador bascocatalà es retirarà quan acabi el curs i ja ha ofert la roda de premsa per explicar tots els detalls sobre la decisió que ha pres. El més sorprenent, és que Egurrola ha parlat molt clar i ha assegurat que es retira contra la seva voluntat: “Volia continuar un any més, però el club em va comunicar que això no seria possible i que era una decisió consensuada entre la direcció tècnica i la direcció esportiva. La meva intenció sempre ha estat retirar-me al Barça, així que plegaré quan acabi la temporada. Mentiria si digués que em vaig prendre bé que em diguessin que no seguiria, perquè m’hauria agradat a mi triar quan retirar-me”.

Més enllà d’aquestes paraules que han generat una certa polèmica i malestar a l’hora d’entendre la seva retirada, Egurrola no ha tingut cap retret amb el Barça com a tal i ha afirmat que “és el club que porto al cor”. Com acostuma a passar en aquests actes, ha estat un parlament molt emocionant, especialment per al mateix Egurrola, que no ha pogut contenir les llàgrimes a l’hora de parlar dels seus pares, que ha considerat que han estat la part fonamental per entendre el seu èxit com a porter d’hoquei patins.

Les paraules de Joan Laporta

Egurrola ha estat acompanyat per diverses figures importants del club, com l’entrenador del primer equip masculí de futbol, Xavi Hernández, o el jugador d’handbol Gonzalo Pérez de Vargas. A més a més, com no podia ser d’una altra manera, també hi ha estat el president Joan Laporta, que ha confirmat que la seva samarreta serà retirada i penjada al Palau Blaugrana i li ha obert la porta a continuar al club amb algun càrrec dins de la secció d’hoquei patins: “Al Barça necessitem gent com tu”. Tot i això, Egurrola ha explicat que de moment no treballarà per a l’entitat blaugrana i que “ja es veurà en un futur”.



Més notícies
Iñaki Urdangarin, al Palau Blaugrana | Europa Press
Iñaki Urdangarin està fent pràctiques no remunerades al Barça
Notícia: Iñaki Urdangarin està fent pràctiques no remunerades al Barça
Comparteix
Així ho ha revelat Enric Masip al podcast de La Sotana
Aitor Egurrola, llegenda del Barça | FC Barcelona
El llegendari Aitor Egurrola anuncia la seva retirada
Notícia: El llegendari Aitor Egurrola anuncia la seva retirada
Comparteix
Aquesta serà la darrera temporada de l'esportista del Barça amb més títols

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa