Món Esport
El Barça afronta l’Assemblea més rellevant de la història
  • CA

L’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona d’aquest diumenge serà totalment cabdal per futur de l’entitat. 4.457 socis seran els encarregats de donar o no llum verda a les propostes de la directiva encapçalada per Joan Laporta. L’acte se celebra al Palau Blaugrana a partir de les 15:00 hores. La sessió constarà de nou punts del dia i dos d’ells seran determinants per l’actual projecte de futur de la directiva del Barça.

Segurament, el punt de major rellevància de l’Assemblea sigui el número sis, on es tractarà la suspensió de l’article número 67 dels Estatuts del club. Actualment, aquest reglament obliga la directiva a dimitir en cas que l’exercici econòmic del club es tanqui amb pèrdues durant dos anys consecutius. La junta encapçalada per Joan Laporta considera molt probable que aquest fet succeeixi a causa de la delicada situació econòmica de l’entitat. El president blaugrana ha anunciat durant els últims dies que dimitirà si els socis no aproven la suspensió d’aquest article dels Estatuts.

Aquest punt del dia també comportarà la modificació d’altres aspectes de la normativa del club blaugrana. La directiva culer vol reduir els anys de mandat de cada junta de sis a cinc anys. A més, vol ampliar el nombre màxim d’integrants d’una directiva de 21 a 25. Per últim, Joan Laporta també proposarà als socis que s’inclogui als Estatuts la possibilitat de fer-se abonat telemàticament.

Un altre dels assumptes de gran rellevància que es tractarà serà la votació per aprovar o rebutjar l’obtenció de finançament per tirar endavant l’Espai Barça. Si el club blaugrana vol acabar aquest projecte, necessita 1.500 milions d’euros. L’entitat no té aquests diners actualment i, per tant, necessitarà demanar un crèdit que suposarà un gran deute a les arques del club. Els socis decidiran si volen que el club assumeixi aquesta operació.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
Koeman: “A poc a poc, tenim la plantilla que volíem”
Notícia: Koeman: “A poc a poc, tenim la plantilla que volíem”
Comparteix
L'holandès anuncia que Agüero podria entrar en la convocatòria de demà"
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta, optimista amb les renovacions pendents
Notícia: Joan Laporta, optimista amb les renovacions pendents
Comparteix
El president blaugrana confiar a tirar endavant les renovacions de Sergi Roberto, Ansu Fati i Dembélé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa