Món Esport
Aficionats culers increpen Bartomeu abans d’una reunió clau per al futur del Barça
  • CA

Aquest dilluns es prendran les primeres decisions després de la humiliació soferta, divendres passat, a Lisboa. El Bayern de Munic va trepitjar un Barça que va arrossegar el seu escut en la fase final de l’edició més atípica de la Champions League i la junta directiva de Josep Maria Bartomeu s’ha reunit a partir de les 11.00 hores per prendre una sèrie de determinacions que seran claus per al futur del club blaugrana.

Entre les qüestions que estan sobre la taula s’hi troben el calendari electoral i el canvi d’entrenador, ja que Quique Setién serà acomiadat en les pròximes hores. De moment no es descarta que Bartomeu decideix avançar els comicis, encara que el més probable és que els acabi programant per al març o l’abril del 2021 i que, per tant, a efectes pràctics esgoti mandat. Éric Abidal, secretari tècnic, també podria ser acomiadat aquest dilluns.

Els afeccionats del Barça demanen canvis. Els culers s’han cansat de decepcions esportives i institucionals i bona part de la massa social exigeix que Bartomeu faci un pas al costat. Aquest dilluns, de fet, les càmeres de TV3 han captat com diversos seguidors s’han apropat al Camp Nou per increpar el president blaugrana en la seva arribada a la reunió extraordinària de la seva junta directiva. Dies convulsos per al màxim dirigent culer, el mandat i la credibilitat del qual ja s’han esgotat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa