VÍDEO | Tensió al Camp Nou en les protestes dels aficionats del Barça contra Bartomeu

La concentració de diversos centenars de seguidors culers ha finalitzat amb tensió després que alguns afeccionats hagin entrat a l'estadi mentre cridaven "Bartomeu, dimissió"

Diversos centenars d’aficionats del Barça han secundat la manifestació convocada a les xarxes socials i difosa per la plataforma Tsunami Blaugrana i s’han concentrat aquest dimecres a les portes de les oficines del Camp Nou per demanar la dimissió de Josep Maria Bartomeu. La trobada de seguidors culers s’ha produït exactament 24 hores després que el club blaugrana rebés un burofax en què Leo Messi va comunicar que vol marxar aquest estiu.

A banda dels càntics contra l’actual president del Barça, els afeccionats també han donat suport absolut a Leo Messi, encara que li han demanat que es quedi al Camp Nou. “Messi, Messi” i “Messi, queda’t” han estat les melodies que s’han sentit amb més força. Per segon dia consecutiu davant de l’estadi, la massa social culer ha deixat ben clar quin és el seu posicionament respecte a la possible sortida del millor jugador del món, que tantes nits glorioses li ha regalat.

A mesura que han anat passant els minuts, però, la tensió ha augmentat. De fet, alguns joves han aconseguit entrar a dins del Camp Nou, que estava tancat al públic, aprofitant que els membres de seguretat han obert una porta per deixar sortir un vehicle. Els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir per evitar que la situació es compliqués encara més. “Bartomeu, dimissió”, han cridat els seguidors en qüestió durant l’episodi.

Més informació

Nou comentari