Món Esport
Les afectacions del coronavirus a l’activitat esportiva del Barça

El Barça ha comunicat, al final d’una jornada de dimecres carregada de cancel·lacions, ajornaments i suspensions de competicions, les principals afectacions que ha patit per culpa del coronavirus. El club blaugrana ha informat de les conseqüències que han tingut totes les decisions de les federacions esportives en la seva activitat.

Pel que fa al futbol, s’han suspès tots els partits del Barça B, Juvenil A i la resta del futbol formatiu blaugrana per a les dues pròximes setmanes. Tampoc no es jugaran els partits dels equips formatius de futbol femení (Copa de la Reina i Primera Iberdrola), futbol sala (LNFS), handbol (Lliga Asobal) i hoquei patins (OK Lliga i Copa del Rei). Tots els primers equips professionals culers mantindran la seva dinàmica d’entrenaments.

Respecte al primer equip de futbol i de bàsquet, LaLiga, la UEFA, l’ACB i l’Eurolliga mantenen els partits a porta tancada. La UEFA no s’ha pronunciat sobre l’Atlètic de Madrid-Barça de la Champions femenina. El Barça B d’hoquei patins (OK Plata) i de bàsquet (LEB Or) segueixen tenint programats els seus partits a porta tancada i, per tant, segueixen entrenant amb normalitat. Per contra, no entrenaran ni jugaran els altres equips formatius de qualsevol disciplina esportiva. És a dir, ni del futbol ni de la resta d’esports professionals.

Pel que fa al Museu, el Barça ha aplicat les mesures següents:

  • Es redueix l’aforament disponible a 300 persones per sessió
  • Es tanquen els espais interactius tàctils
  • Es modifica el recorregut del Players Experience Tour (s’ha tancat al vestidor del primer equip
  • Es cancel·la el Match Day TourNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa