Món Esport
L’AFE defensa els jugadors del Barça i amenaça d’impugnar el procés de la rebaixa salarial
  • CA

L’Associació de Futbolistes Espanyols ha emès un comunicat per defensar els jugadors del Barça per la rebaixa salarial que pretén dur a terme la directiva de Josep Maria Bartomeu i avançar que, si el procés tira endavant, l’impugnarà. El sindicat, com a representant de tots els esportistes afectats, ha manifestat que la retallada que pretén imposar el club blaugrana “té greus defectes de forma”.

“S’ha conformat una taula de negociació sobre les mesures a adoptar en la qual els jugadors no estan representats. No han estat electors ni elegibles en les eleccions al Comitè d’Empresa de l’entitat. S’ha produït un incompliment greu en la composició de la taula negociadora”, ha començat explicant l’AFE, que ha sol·licitat al Barça que faci marxa enrere en aquest procés o que en canviï els actuals termes.

A més, l’AFE també ha demanat a la junta de Bartomeu que negociï la rebaixa salarial als empleats i als futbolistes “en dos processos diferenciats”, ja que els segons “estan subjectes a una relació laboral especial”. El sindicat, és clar, ha amenaçat la directiva culer d’impugnar les mesures que s’adoptin, “amb alt risc de nul·litat”, i exigir l’automàtic dret “a l’extinció indemnitzada del contracte dels jugadors afectats”. “Des de l’AFE seguirem donant suport a tots els futbolistes professionals del Barça i a tots aquells que vegin atacats els seus drets laborals i sindicals”, ha finalitzat el comunicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa