Món Esport
L’advocat de Rosell explica els motius que justifiquen la querella contra Lamela

Després de la filtració d’El Mundo, el mateix advocat de Sandro Rosell, Andrés Maluenda, ha confirmat a través de les xarxes socials la querella contra Lamela per prevaricació i falsedat documental, tot i que ha negat haver filtrat la informació perquè creu que “l’anàlisi de qüestions tècniques, complexes i sensibles com aquestes ha de realitzar-se en el si d’un procediment judicial i no a través dels mitjans”. “Ha de respectar-se sempre la presumpció d’innocència, que es veu afectada clarament per l’opinió pública“, ha afegit Maluenda, que ha indicat que ara cal esperar que el Tribunal Suprem admeti la querella possibilitant l’inici d’una investigació judicial per aclarir els fets.

“Fa mesos que valorava la interposició d’aquesta querella per prevaricació i falsedat documental contra la Magistrada que va tenir a la presó gairebé dos anys Sandro Rosell i Joan Besolí, finalment absolts. El motiu és que Lamela va negar tres vegades l’existència d’una prova documental de 1.200 pàgines que es trobava als Jutjats, ja que quan es va sol·licitar la informació es va aconseguir ràpidament. No vaig voler filtrar la informació perquè la presentació de la demanda té l’objectiu de depurar responsabilitats penals d’una concreta en l’exercici de la seva professió, no de perjudicar la imatge del CGPJ, del TS ni de la justícia espanyola en general”, ha piulat.

Maluenda s’ha mostrat convençut que “l’anàlisi de qüestions tècniques, complexes i sensibles com aquestes han de realitzar-se mitjançant un procediment judicial i no a través dels mitjans de comunicació“. “Malgrat la filtració a El Mundo, ara cal esperar que el Tribunal Suprem admeti la querella i possibiliti l’inici d’una investigació judicial per aclarir els fets denunciats”, ha sentenciat l’advocat de Rosell.Comentaris

 1. Icona del comentari de: JA TOCAVA a març 04, 2020 | 13:44
  JA TOCAVA març 04, 2020 | 13:44
  AQUESTS "DE LA CORTE" ES PENSEN QUE SON ELS PROPIETARIS DEL CORTIJO. A POR ELLA !
 2. Icona del comentari de: L’estat ? a març 04, 2020 | 15:13
  L’estat ? març 04, 2020 | 15:13
  Això ho haurien de pagar els fiscals i el jutges, i si no poden, que els ho embarguin tot. Així una altra vegada s’assegurava.
 3. Icona del comentari de: Lamelo a març 04, 2020 | 19:07
  Lamelo març 04, 2020 | 19:07
  Si no cal que justifiqui res, que li foti la querella (o dos si pot ser) i la inhabilitin de per vida.
 4. Icona del comentari de: Fart a març 04, 2020 | 21:43
  Fart març 04, 2020 | 21:43
  Si aquesta demanda no s’accepta s’hauran de buscar noves vies a través de la justicia europea.
 5. Icona del comentari de: Rocacorba a març 04, 2020 | 21:59
  Rocacorba març 04, 2020 | 21:59
  Be, dons celebrerem que aquesta demanda tingui l'éxit esperat. Si no aquì, ja sabeu que als veins del costat, tenen una Justiciae, diferet de la " ñola ". Molt ens agradaria que obtinguès els resultats esperats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa