Acord entre Barça, Ajuntament i Generalitat per promoure Barcelona i Catalunya

L'obectiu és impulsar l'economia de la ciutat i el país després de la crisi del coronavirus

El Futbol Club Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona han arribat a un triple acord per promoure internacionalment el país i la ciutat. El conveni ha estat signat entre el president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, la consellera d’empresa i coneixement, Àngels Chacón, i el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni.

L’objectiu d’aquest acord és donar un impuls a l’economia local i nacional després de l’impacte de la pandèmia del coronavirus. Es volen buscar nous inversors estrangers a partir de la imatge que el club blaugrana pugui projectar arreu del món. Aquest conveni ja té un precedent en la gira que el Barça va fer al Japó el 2019, on es va aprofitar que el primer equip disputava partits al país nipó per organitzar actes de promoció de Catalunya i Barcelona.

“La unió del Barça, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona és una gran notícia”, ha declarat Bartomeu, “continuarem treballant en la línia que hem seguit fins ara d’enfortir el posicionament del nostre país arreu del món”. El president blaugrana ha valorat molt positivament aquest acord perquè així es podrà treure suc a la “visibilitat internacional” del Barça.

Més informació

Nou comentari