L’abraçada entre Koeman i Messi que il·lusiona el barcelonisme

L'entrenador i el capità del Barça sempre s'havien mostrat respecte mutu, però a Torí van evidenciar que la seva relació és molt bona

Al final de cada partit, Ronald Koeman no marxa immediatament cap als vestidors. Es queda sobre el terreny de joc per saludar un a un tots els jugadors del Barça. Tant és que es guanyi, empati o perdi. L’entrenador blaugrana saluda els futbolistes culers i els transmet el seu suport. Aquest dimecres, a Torí, aquest hàbit va deixar una imatge molt il·lusionant per al barcelonisme: el tècnic holandès i Leo Messi, el capità, es van abraçar i van evidenciar que la relació entre les dues persones més importants de l’equip és molt bona.

Sempre s’havien mostrat respecte mutu, però aquest dimecres, després d’una victòria molt convincent del Barça al camp de la Juventus, encara es van mostrar més afectuosos. Si Koeman i Messi són feliços, el Barça somriu. I el barcelonisme, és clar, també. Després d’un terratrèmol institucional que va finalitzar amb la dimissió de Josep Maria Bartomeu, la massa social culer necessita aquesta mena d’alegries –sobretot el triomf a Torí però també la complicitat entre l’entrenador i el capità– per recuperar la confiança en l’equip.

La meva relació amb en Leo mai no ha estat complicada. Ens vam reunir quan vaig arribar i, des del primer entrenament, ha demostrat implicació i compromís. S’ho ha deixat tot. Després del partit li he dit que hem de sentenciar els partits abans“, va declarar en roda de premsa Koeman, unes paraules que evidencien que el tècnic holandès no té cap mena de problema a dir les coses com les pensa.

Més informació

Nou comentari