Món Esport
El Barça anuncia la rescissió del contracte d’Abidal
  • CA

Més novetats al Camp Nou després del ridícul a la Champions i d’una temporada per oblidar en l’àmbit esportiu i institucional. Aquest dilluns Quique Setién va ser destituït com a entrenador del primer equip del Barça i, menys de 24 hores després, el club blaugrana ha informat que ha arribat a un acord amb Éric Abidal per a la rescissió del contracte que unia ambdues parts. El francès, per tant, deixarà de ser el secretari tècnic culer poc més de dos anys després d’assumir les seves funcions.

“El club expressa públicament el seu agraïment a Éric Abidal per la professionalitat, el compromís, la dedicació i el tracte positiu i proper que ha mostrat sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana, i li desitja sort i èxits en el futur”, ha informat el Barça en un comunicat en què ha dedicat a Abidal un missatge d’afecte que no va afegir en el text amb què va anunciar l’acomiadament de Setién, fet que ha estat força criticat per l’entorn blaugrana i els afeccionats. La decisió, segons ha revelat Josep Maria Bartomeu en una entrevista a BarçaTV, ha estat del mateix Abidal.

Ramon Planes fa un pas endavant

Fidel al desgavell amb els màxims responsables esportius durant tot el seu mandat, i encara que aquest dilluns el club va ratificar Abidal amb filtracions a la premsa, Josep Maria Bartomeu s’ha vist obligat a fer un canvi en la secretaria tècnica abans dels últims mesos del seu mandat. En aquest cas, però, no hi haurà cap incorporació: Ramon Planes farà un pas endavant i passarà d’ajudar la direcció esportiva a tenir la màxima responsabilitat. Serà el cinquè secretari tècnic dels últims sis anys. Ell i Ronald Koeman, per tant, s’erigiran com als principals encarregats de dur a terme la “reestructuració àmplia” del primer equip després d’una temporada per oblidar sobre els terrenys de joc, però també extraesportivament.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Bartomeu paga tu, miserable i corrupte a agost 18, 2020 | 16:54
    Bartomeu paga tu, miserable i corrupte agost 18, 2020 | 16:54
    Bartomeu ha arruinat el Barça, i cal que pagui de la seva butxaca i dels fills de p.... que el van votar. I expulsió de socis de tots els quinquis de la junta per vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa