Món Esport
Abidal s’acomiada del Barça amb un missatge elegant i sincer
  • CA

Éric Abidal no ha volgut marxar del Barça sense enviar un missatge de comiat al barcelonisme. L’exjugador i exsecretari tècnic blaugrana ha reconegut que el dimarts passat va presentar la seva dimissió, tal com va revelar Josep Maria Bartomeu, i ha afegit que va renunciar a cobrar l’any que li quedava de contracte. A més, el francès també ha justificat la seva decisió: no ha aconseguit realitzar els canvis que considerava importants per al futur del primer equip.

“En els darrers dos anys he intentat realitzar canvis que creia molt importants per al futur del primer equip. Malgrat el meu convenciment i la meva insistència, no ho he aconseguit. És per això que crec que ha arribat el moment de posar punt final a la meva vinculació amb el club”, ha deixat ben clar Abidal, que no ha volgut mostrar-se pessimista: “La situació del club és complicada, però no tingueu cap dubte que desitjo de tot cor que es pugui superar i que els èxits tornin aviat tal com es mereix aquest gran club”.

La carta d’Éric Abidal per acomiadar-se del barcelonisme

Benvolguts/des barcelonistes,

Vull aprofitar aquestes línies per acomiadar-me de tots vosaltres. Ho faig des de l’agraïment més profund per haver pogut compartir dues etapes importants de la meva vida. Una com a jugador i una altra com a responsable de la secretaria tècnica del Barça.

Aquest segon comiat contempla dos anys en els quals he intentat treballar per fer un Barça millor. Dues temporades intenses que he donat de finalitzades per decisió pròpia. Malgrat que la junta directiva em va ratificar dilluns en el meu càrrec, dimarts vaig presentar la meva dimissió.

En els darrers dos anys he intentat realitzar canvis que creia molt importants per al futur del primer equip. Malgrat el meu convenciment i la meva insistència, no ho he aconseguit. És per això que crec que ha arribat el moment de posar punt final a la meva vinculació amb el club.

Vull deixar constància que he renunciat a l’any de contracte que encara tenia amb el Barça. Avui la situació del club és; complicada, però no tingueu cap dubte que desitjo de tot cor que es pugui superar i que els èxits tornin aviat tal com es mereix aquest gran club.

Gràcies eternes a tothom.

Visca el Barça i Visca Catalunya.

Eric Abidal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benvolguts/des Barcelonistes, Vull aprofitar aquestes línies per acomiadar-me de tots vosaltres. Ho faig des de l’agraïment mes profund per haver pogut compartir dues etapes importants de la meva vida. Una com a jugador i un altre com a responsable de la Secretaria Tècnica del FC Barcelona. Aquest segon comiat contempla 2 anys en els que he intentat treballar per fer un Barça millor. Dues temporades intenses que he Donat de finalitzades per decisió pròpia. Malgrat que la Junta Directiva hem va ratificar dilluns en el meu càrrec, dimarts passat vaig presentar la meva dimissió. En els darrers dos anys he intentat ralitzar canvis que creia molt importants per al futur del primer equip. Malgrat el meu convenciment i la meva insistència no ho he aconseguit. Es per això que crec que ha arribat el moment de possar punt i final a la meva vinculació amb el club. Vull deixar constància de que he renunciat a l’any de contracte que encara tenia amb el FCBarcelona. Avui la situació del club es complicada, però no tingueu cap dubte de que desitjo de tot cor que es pugui superar i que els èxits tornin aviat tal i com es mereix aquest gran club. Gràcies eternes a tots. Visca el Barça i Visca Catalunya. Eric Abidal

A post shared by E.Abidal Official (@abi22ericabidal) on



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa