Abelardo posa la primera pedra de la resurrecció. El nou tècnic blanc-i-blau comença el seu particular camí per emular altres tècnics com Pochettino o Aguirre amb un empat de mèrit contra el Barça. “Estic molt orgullós dels meus jugadors perquè hem fet un gran partit i contra un gran rival. És un punt d’orgull, perquè per a nosaltres no és una situació fàcil”, ha dit Abelardo. En la mateixa línia, el ‘Pitu’ ha remarcat “l’orgull” com a pal de paller del què vol que sigui el seu Espanyol i ha afegit: “L’afició s’ha pogut sentir orgullosa de l’equip. És un punt d’inflexió per intentar revertir la situació”.

El nou tècnic blanc-i-blau, visiblement content, ha explicat la què, per a ell, ha estat la clau del punt. “L’equip ha tingut les idees molt clares, tot i portar només una setmana d’entrenaments. No és gens fàcil el què hem fet i hem demostrat ser un equip valent. Ens assemblem, a més, a l’equip que jo vull”, ha dit.

Ja per tancar la seva compareixença, l’entrenador asturià de l’Espanyol ha volgut donar molt de valor a un empat que “no ha estat gens fàcil, sobretot per l’entitat del rival i la nostra situació a la classificació” i ha subscrit: “La gran notícia és que hem aconseguit un punt d’inflexió. Avui és la primera pedreta per salvar-nos”.Més notícies

L’Espanyol aprofita el derbi per iniciar la resurrecció (2-2)

Un gol de Wu Lei en l'últim sospir deixa el Barça amb la mel als llavis i demostra que l'Espanyol encara té fe en la seva lluita per la permanència

Valverde: “L’empat ens deixa amb mal cos”

Ernesto Valverde recorre als tòpics més clàssics del futbol per explicar l’empat a Cornellà-El Prat: “Això és futbol. Ens costa a nosaltres i li costa a tothom”

Nou comentari