Ja ho va fer Riqui Puig fa poc més d’una setmana i ara ha estat una altra perla blaugrana, Abel Ruiz, qui ha obert la porta a marxar del Barça si no li arriben oportunitats al primer equip. En una entrevista a l’Agència EFE, el davanter del filial blaugrana ha deixat ben clar que el seu objectiu és triomfar al Camp Nou, però també ha reconegut que “si no gaudeixes de les oportunitats que desitges, les has de buscar fora“.

“Al final, jo sempre he dit que vull estar aquí, al Barça. Vull créixer com a jugador i com a persona en aquest club perquè és el que m’ho ha donat tot des del primer. Sempre que ells confiïn en mi jo confiaré en ells. Ara bé, també és cert que si no gaudeixo de les oportunitats que desitjo, les hauré de buscar fora i buscar minuts amb una altra samarreta”, ha declarat un Abel Ruiz que, no obstant això, és optimista: “Jo treballo dia a dia i vaig pas a pas. He d’anar creixent a poc a poc a l’espera de minuts, que és el que busquem els joves del planter”.

“Sempre he dit que la meva primera opció és el Barça, per molt que vagi creixent i millorant i busqui el millor per a mi. Vaig prendre la decisió de quedar-me a Segona B i seguir evolucionant i esperant les oportunitats en el primer equip“, ha sentenciat al respecte l’atacant del Barça.Més notícies

Nou comentari