Les rotacions segueixen sent protagonistes en aquest nou any. Després de les vacances de Nadal i de la derrota a San Mamés, la convocatòria per viatjar a Vila-real i encarar un dels partits més difícils i transcendents d’aquest campionat de Lliga ha quedat marcada per l’absència d’Ivan Rakitic. El croat es queda a Barcelona i entra, de ple, en la graella de descans marcada per Luis Enrique, en la qual ja hi han passat futbolistes de l’altura de Piqué, Iniesta, Sergi Roberto, Busquets o Jordi Alba.

Aleix Vidal, ja habitual en el conjunt de descartats, i Mathieu, que acaba de sortir d’una lesió i que tampoc va viatjar a Bilbao dijous passat, són els altres dos futbolistes que s’han quedat fora de la convocatòria per al partit d’aquest vespre (20:45h) a l’estadi d’El Madrigal. Tampoc hi és Jasper Cillessen, lesionat durant l’aturada de les festes.

 

El Barça necessita sumar els tres punts per seguir pressionant el Reial Madrid, líder d’aquesta Lliga a sis punts del club català i amb, encara, un partit menys que els blaugrana, el corresponent a la setzena jornada de Lliga. Un enfrontament que els de Zidane es van perdre per la disputa del Mundial de Clubs del Japó. Els blancs viatjaran a València el 22 de febrer per completar aquest partit que encara els manca.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa