Món Esport
2.000 i 1.500 euros de sanció per cantar “llibertat” a Riazor
  • CA

Ara fa dues setmanes, diversos afeccionats del Barça van ser expulsats de l’estadi de Riazor per cantar “llibertat” i per exhibir banderes estelades durant el partit entre el club blaugrana i el Deportivo de la Corunya. Aquest divendres, la Comissió Antiviolència n’ha proposat les sancions utilitzant un relat que no coincideix amb els fets exposats per un dels socis, Braian Queralt, en l’entrevista amb El Món instants després de ser desallotjats del camp.

Segons l’informe d’Antiviolència, els afeccionats culers van “negar-se a ocupar els seus seients i fer cas omís a les indicacions de la policia”. A més, indica que “un d’ells va arribar a insultar els agents”. Per a aquests socis, la comissió proposa sancions de 2.000 i 1.500 euros, després que la policia suggerís multes de 3.000 euros en el seu redactat post-expulsió.

 

En declaracions a la Cadena SER, Sergi Sánchez -un dels socis expulsats- admet sentir-se “indefens i impotent” per l’informe i la proposta de sancions de la Comissió Antiviolència. “S’inventen un relat que no és real”, diu. I reitera els motius de l’enfrontament amb la policia: “Vam cantar independència i llibertat, això va obrir la caixa dels trons i ens van treure de la graderia com si fossim porcs”.

 

En l’informe, a més, s’hi inclou un tercer soci expulsat per, “en estat d’embriaguesa, colpejar el pit d’un agent”, pel qui es demana una sanció de 1.500 euros i la prohibició d’entrar en recintes esportius durant tres mesos. El Barça ja els ha donat suport i els ha garantit que els ajudarà.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa