Món Esport
Un fitxatge del Chelsea apropa un lateral esquerre al Barça

El Chelsea s’està movent en el mercat de fitxatges i podria incorporar a la seva plantilla un vell conegut del barcelonisme: Marc Cucurella. El lateral esquerre només ha disputat una temporada a la Premier League, i ja ha cridat l’atenció dels grans equips. Segons l’expert en el mercat de fitxatges futbolístic Fabrizio Romano, els dos cops campions d’Europa han arribat a un acord amb el Brighton, club al qual pertany el futbolista català, a canvi d’uns 50 milions d’euros. Això implica que el conjunt londinenc estaria encara més disposat a deixar marxar un jugador que interessa al Futbol Club Barcelona: Marcos Alonso.

Marcos Alonso, un lateral de garanties

Marcos Alonso és un lateral esquerre espanyol de 31 anys, amb experiència al futbol europeu i amb qualitat. Destaca pel seu físic i per la seva precisió. De fet, ha marcat diversos gols de falta. Després de formar-se a les categories inferiors del Reial Madrid, va provar sort a la Premier League de la mà dels Bolton Wanderers l’any 2010. Tres anys amb els britànics van cridar l’atenció de la Fiorentina i, després d’una cessió al Sunderland anglès, es va consolidar amb els italians i es va fer un nom al continent. Finalment, el Chelsea de José Mourinho el va fitxar i, des de llavors, el madrileny ha esdevingut un home important en els múltiples triomfs nacionals i europeus del Chelsea.

Per tant, el fet que l’equip entrenat per Thomas Tuchel estigui a punt d’incorporar un jugador de la seva posició a canvi d’un important traspàs, i que per tant arribi amb l’etiqueta de titular, fa que Alonso estigui destinat a marxar. És sabut l’interès blaugrana pel jugador, així com el del jugador per recalar al projecte de Xavi Hernández.

A més, fa unes setmanes dirigents de tots dos equips es van reunir, i un dels temes que podrien haver tractat és la situació del lateral esquerre, així com la de l’altre jugador blue que interessa a Xavi: César Azpilicueta. De fet, com que tots dos jugadors acaben contracte en un any i volen marxar, el Chelsea podria facilitar la sortida i no exigir traspassos milionaris.

Per fi, un competidor per a Jordi Alba

El Barça, doncs, estaria més a prop de trobar un recanvi de garanties a Jordi Alba molts anys després. I és que l’hospitalenc ho ha hagut de jugar quasi tot els últims anys, després de l’adeu del francès Lucas Digne (l’any 2018), qui, en els seus dos cursos al Camp Nou, va tenir un rendiment sublim. Ara, doncs, faltaria que es compleixi el que va advertir el president Joan Laporta: que l’operació sortida continuï fluint. I és que més enllà de l’activació de la tercera palanca econòmica, cal fer espai per poder inscriure els jugadors.

Per altra banda, es dona una situació curiosa: si finalment el Chelsea fitxa Cucurella, haurà guanyat la batalla al Manchester City de Pep Guardiola, que també hauria estat interessat en el jugador d’Alella però que, segons el mateix Romano, no hauria millorat l’oferta econòmica del Chelsea. Per tant, el tècnic de Santpedor, que ha perdut el lateral esquerre Oleksandr Zinchenko, reconvertiria Joao Cancelo a aquesta posició.



Més notícies
Riqui Puig, exjugador del Barça | Europa Press
La probable destinació de Riqui Puig, molt inesperada
Notícia: La probable destinació de Riqui Puig, molt inesperada
Comparteix
Asseguren que el migcampista del Barça té un principi d'acord amb Los Angeles Galaxy
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça activa la tercera palanca econòmica i rebrà 100 milions d’euros
Notícia: El Barça activa la tercera palanca econòmica i rebrà 100 milions d’euros
Comparteix
El club blaugrana ven una part del seu component audiovisual a Socios.com
Joan Laporta, president del Barça, i Jules Koundé, nou fitxatge | Europa Press
Publiquen les xifres detallades de l’operació del Barça per Koundé
Notícia: Publiquen les xifres detallades de l’operació del Barça per Koundé
Comparteix
Les variables del fitxatge amaguen una clàusula que pot fer que el club blaugrana pagui més diners
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
La insistència que ha fet l’entorn de Koundé per fitxar pel Barça
Notícia: La insistència que ha fet l’entorn de Koundé per fitxar pel Barça
Comparteix
Mateu Alemany explica la relació que ha tingut amb l'agent del francès durant els darrers mesos

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a agost 02, 2022 | 16:27
    Victor agost 02, 2022 | 16:27
    Doncs Balde és prou bo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa