Món Esport
La via del Barça per abaratir l’operació de Koundé

El Futbol Club Barcelona està treballant de valent per atorgar a l’entrenador del seu primer equip masculí, Xavi Hernández, la millor plantilla possible. Després d’un curs irregular, arrencarà el primer sencer del terrassenc a la banqueta. Un curs clau, que suposarà el retorn dels blaugranes a la UEFA Champions League, i que arribarà després de l’activació de dues palanques econòmiques que salvaran el benestar barcelonista. De fet, la primera ja ha possibilitat un traspàs, i la segona podria permetre, entre altres, el del gran defensa del Sevilla Jules Koundé. Això sí: és una operació molt complicada, que suposaria una gran inversió econòmica. Per això, el club blaugrana podria introduir la carta del davanter del seu planter Abde Ezzalzouli per abaratir l’operació.

En primera instància, el Sevilla, que necessita ingressos, va demanar al voltant de 60 milions d’euros pel central francès. Això, però, va generar la negativa blaugrana. La junta directiva de Joan Laporta va oferir jugadors amb els quals Xavi no compta, però aquesta opció no va seduir l’equip andalús. També va fallar l’opció Memphis Depay, pel seu salari, elevat per als reis de l’Europa League, i perquè el neerlandès no va voler fitxar per aquests.

Abde, pràcticament sense opcions de participar al Barça de Xavi

I en aquest escenari, ha sorgit una opció que seria definitiva. Tal com informa el diari Sport, l’agent de Koundé, el mític Jorge Mendes, ha temptejat l’opció que els catalans incloguin en l’operació o bé Abde o bé Nico González. El primer atrauria més a l’equip entrenat per Julen Lopetegui. A més, si continués aquest curs al Barça, ho tindria pràcticament impossible per sumar minuts en el primer equip i hauria de continuar en el filial, malgrat que hagués deixat bones sensacions en els partits que hi ha disputat. Però ja hi ha Ousmane Dembélé i Raphinha en la seva posició. I a més, per altra banda, Nico serà el substitut de Sergio Busquets.

Per tant, l’extrem marroquí podria entrar en l’operació, i ho faria també en forma de traspàs i no pas de cessió (si bé podria donar-se una opció de recompra). El jugador té un valor de mercat, segons el portal Transfermarkt, de 8 milions d’euros. Això significa que la seva incorporació en les negociacions abaratiria al voltant de 10 milions l’oferta econòmica d’un Barça que, això sí, segons les mateixes informacions, es plantarà en els 40 o 45 milions d’euros. En la setmana que acaba de començar s’activarà la segona palanca econòmica del Barça, i això podria accelerar el fitxatge de Koundé.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Barça | FC Barcelona
Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindrà
Notícia: Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindrà
Comparteix
Món Esport analitza el flamant fitxatge estrella blaugrana, que es retroba amb Aubameyang
Laia Codina, abans d'un partit amb el Barça | Europa Press
La gran diferència entre el futbol masculí i femení, explicada per una jugadora del Barça
Notícia: La gran diferència entre el futbol masculí i femení, explicada per una jugadora del Barça
Comparteix
Laia Codina ha concedit una entrevista al diari Ara en tornar al Barça després d'una temporada al Milan
Joan Laporta, president del Barça, i Raphinha, jugador del club | Europa Press
La solució de Laporta per inscriure tots els fitxatges del Barça
Notícia: La solució de Laporta per inscriure tots els fitxatges del Barça
Comparteix
El club està a punt d'activar la segona palanca econòmica i treballa en la tercera
Robert Lewandowski, nou jugador del Barça | FC Barcelona
Això va dir Xavi a Lewandowski perquè fitxés pel Barça
Notícia: Això va dir Xavi a Lewandowski perquè fitxés pel Barça
Comparteix
El davanter polonès ha explicat la seva conversa al restaurant d'Eivissa on van coincidir aquest estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa